врста биљке (Затворене Биљке) травната

1 2 3

кликните слику за повећање

травната Аглаонема, Сребрна Евергрин
Аглаонема, Сребрна Евергрин

Аглаонема, Сребрна Евергрин

: шаролик, зелен;
висина биљке (cm): од 30 до 50 cm;
тип стабла: изваљен;
токсичност: заразна биљка/токсична биљка;
опширније...

травната Маиденхаир Папрат
Маиденхаир Папрат

Маиденхаир Папрат

: зелен;
висина биљке (cm): од 30 до 50 cm;
тип стабла: изваљен;
токсичност: не заразна биљка/не токсична биљка;
опширније...

травната Фиттониа, Нерв Биљка
Фиттониа, Нерв Биљка

Фиттониа, Нерв Биљка

: шаролик;
висина биљке (cm): мање 30 cm;
тип стабла: изваљен;
токсичност: не заразна биљка/не токсична биљка;
опширније...

травната Слонови Ухо
Слонови Ухо

Слонови Ухо

: шаролик, златан, виноус, зелен;
висина биљке (cm): од 50 до 100 cm;
тип стабла: изваљен;
токсичност: заразна биљка/токсична биљка;
опширније...

травната Ананас
Ананас

Ананас

: шаролик, зелен;
висина биљке (cm): од 30 до 50 cm;
тип стабла: изваљен;
токсичност: не заразна биљка/не токсична биљка;
опширније...

травната Аспидистра, Соба Биљка Бар, Ливеног Гвожђа Биљка
Аспидистра, Соба Биљка Бар, Ливеног Гвожђа Биљка

Аспидистра, Соба Биљка Бар, Ливеног Гвожђа Биљка

: шаролик, зелен;
висина биљке (cm): од 30 до 50 cm;
тип стабла: усправан;
токсичност: не заразна биљка/не токсична биљка;
опширније...

травната Сплеенворт
Сплеенворт

Сплеенворт

: зелен;
висина биљке (cm): од 50 до 100 cm;
тип стабла: изваљен;
токсичност: не заразна биљка/не токсична биљка;
опширније...

травната Бамбус
Бамбус

Бамбус

: зелен;
висина биљке (cm): више 150 cm;
тип стабла: усправан;
токсичност: не заразна биљка/не токсична биљка;
опширније...

травната Тешко Папрат
Тешко Папрат

Тешко Папрат

: зелен;
висина биљке (cm): од 50 до 100 cm;
тип стабла: изваљен;
токсичност: не заразна биљка/не токсична биљка;
опширније...

травната Геогенантхус, Сеерсуцкер Биљка
Геогенантхус, Сеерсуцкер Биљка

Геогенантхус, Сеерсуцкер Биљка

: шаролик;
висина биљке (cm): од 30 до 50 cm;
тип стабла: изваљен;
токсичност: не заразна биљка/не токсична биљка;
опширније...

травната Пурпле Велвет Биљка, Роиал Велвет Биљка
Пурпле Велвет Биљка, Роиал Велвет Биљка

Пурпле Велвет Биљка, Роиал Велвет Биљка

: виолет;
висина биљке (cm): од 50 до 100 cm;
тип стабла: усправан;
токсичност: не заразна биљка/не токсична биљка;
опширније...

травната Харе Стопало Папрат
Харе Стопало Папрат

Харе Стопало Папрат

: зелен;
висина биљке (cm): од 30 до 50 cm;
тип стабла: изваљен;
токсичност: не заразна биљка/не токсична биљка;
опширније...

травната Гигант Глуп Трске, Диеффенбацхиа
Гигант Глуп Трске, Диеффенбацхиа

Гигант Глуп Трске, Диеффенбацхиа

: шаролик;
висина биљке (cm): од 30 до 50 cm;
тип стабла: усправан;
токсичност: заразна биљка/токсична биљка;
опширније...

травната Драцаена
Драцаена

Драцаена

: шаролик, зелен;
висина биљке (cm): више 150 cm;
тип стабла: усправан;
токсичност: не заразна биљка/не токсична биљка;
опширније...

травната Дримиопсис
Дримиопсис

Дримиопсис

: шаролик;
висина биљке (cm): од 30 до 50 cm;
тип стабла: изваљен;
токсичност: не заразна биљка/не токсична биљка;
опширније...

травната Златна Прашина Драцаена
Златна Прашина Драцаена

Златна Прашина Драцаена

: шаролик;
висина биљке (cm): од 30 до 50 cm;
тип стабла: изваљен;
токсичност: не заразна биљка/не токсична биљка;
опширније...

травната Дебели
Дебели

Дебели

: тамно-зелен;
висина биљке (cm): од 100 до 150 cm;
тип стабла: изваљен;
токсичност: не заразна биљка/не токсична биљка;
опширније...

травната Цаладиум
Цаладиум

Цаладиум

: шаролик, златан, црвено, виноус;
висина биљке (cm): од 30 до 50 cm;
тип стабла: изваљен;
токсичност: не заразна биљка/не токсична биљка;
опширније...

травната Цалатхеа, Зебра Биљка, Паун Биљка
Цалатхеа, Зебра Биљка, Паун Биљка

Цалатхеа, Зебра Биљка, Паун Биљка

: шаролик, тамно-зелен;
висина биљке (cm): од 30 до 50 cm;
тип стабла: изваљен;
токсичност: не заразна биљка/не токсична биљка;
опширније...

травната Окалис
Окалис

Окалис

: шаролик, златан, виноус;
висина биљке (cm): мање 30 cm;
тип стабла: пузав;
токсичност: не заразна биљка/не токсична биљка;
опширније...

травната Цолеус
Цолеус

Цолеус

: шаролик, виноус;
висина биљке (cm): од 30 до 50 cm;
тип стабла: усправан;
токсичност: не заразна биљка/не токсична биљка;
опширније...

травната Цротон
Цротон

Цротон

: шаролик;
висина биљке (cm): од 50 до 100 cm;
тип стабла: усправан;
токсичност: не заразна биљка/не токсична биљка;
опширније...

травната Цтенантхе
Цтенантхе

Цтенантхе

: шаролик;
висина биљке (cm): од 50 до 100 cm;
тип стабла: усправан;
токсичност: не заразна биљка/не токсична биљка;
опширније...

травната Молитва Биљка
Молитва Биљка

Молитва Биљка

: шаролик;
висина биљке (cm): мање 30 cm;
тип стабла: изваљен;
токсичност: не заразна биљка/не токсична биљка;
опширније...

травната Завртањ Бор
Завртањ Бор

Завртањ Бор

: зелен;
висина биљке (cm): од 50 до 100 cm;
тип стабла: изваљен;
токсичност: не заразна биљка/не токсична биљка;
опширније...

травната Пацхиподиум
Пацхиподиум

Пацхиподиум

: зелен;
висина биљке (cm): од 50 до 100 cm;
тип стабла: усправан;
токсичност: не заразна биљка/не токсична биљка;
опширније...

травната Литица Кочница, Дугме Папрат
Литица Кочница, Дугме Папрат

Литица Кочница, Дугме Папрат

: зелен;
висина биљке (cm): од 30 до 50 cm;
тип стабла: изваљен;
токсичност: не заразна биљка/не токсична биљка;
опширније...

травната Радијатор Биљка, Лубеница Бегоније, Душо Гума Биљка
Радијатор Биљка, Лубеница Бегоније, Душо Гума Биљка

Радијатор Биљка, Лубеница Бегоније, Душо Гума Биљка

: шаролик, златан, тамно-зелен;
висина биљке (cm): мање 30 cm;
тип стабла: изваљен;
токсичност: не заразна биљка/не токсична биљка;
опширније...

травната Комбинат Алуминијума
Комбинат Алуминијума

Комбинат Алуминијума

: шаролик, златан;
висина биљке (cm): од 30 до 50 cm;
тип стабла: усправан;
токсичност: не заразна биљка/не токсична биљка;
опширније...

травната Стагхорн Папрат, Елкхорнс
Стагхорн Папрат, Елкхорнс

Стагхорн Папрат, Елкхорнс

: светло-зелен, зелен;
висина биљке (cm): од 100 до 150 cm;
тип стабла: изваљен;
токсичност: не заразна биљка/не токсична биљка;
опширније...

травната Птерис
Птерис

Птерис

: шаролик, зелен;
висина биљке (cm): од 30 до 50 cm;
тип стабла: изваљен;
токсичност: не заразна биљка/не токсична биљка;
опширније...

травната Сансевиериа
Сансевиериа

Сансевиериа

: шаролик, златан;
висина биљке (cm): од 30 до 50 cm;
тип стабла: усправан;
токсичност: не заразна биљка/не токсична биљка;
опширније...

1 2 3

врста биљке (Затворене Биљке) травната

Молим вас помозите пројекту! Молимо их поделите! Хвала вам!

LINK:
BB CODE:
HTML CODE:

Молим вас помозите пројекту: Хвала вам!


расада и биљке, жбуње и дрвеће за уређивање; кућа биљка 2019-2020
Украсне биљке и цвеће за врт и дом. Затворени погони.
Опис и карактеристика, фото, неговање и одржавање.
homelygarden.com
Баштенске Цветови, Траве и Папрати